4 Ağustos 2014 Pazartesi

Nuxe Brightening Program Ürünleri ve Özellikleri

Zamanla ciltte güneş ışınları, fizyolojik hastalıklar ve diğer etkenlerden kaynaklanan ton farklılıkları, lekelenmeler ve sivilceler gibi istenmeyen oluşumlar meydana gelebilir. Bu gibi problemler ortaya çıktığında çözüm için Nuxe brightening program ürünlerini tercih ederek, başarılı sonuçlar alabilirsiniz. Cilt lekeleri en sık karşılaşılan problemlerden biridir. Ayrıca görüntü olarak makyaj malzemeleriyle kapatılması en zor olan cilt kusurudur. Gerektiği gibi güneş koruyucu ürünler kullanılmadığında güneş ışınları lekelere sebep olur. Bunun için geliştirilen Nuxe brightening program ürünleri, yaz mevsiminden sonra lekeleri gidermek, cildi aydınlatmak ve ciltteki renk farklılıklarını yok etmek için harika bir üründür. Nuxe brightening program serisi öncelikle cilt tonunun açılmasını sağlar. Leke giderici serum sayesinde cildin doğal ve eski formuna kavuşmasına yardımcı olur. Nuxe brightening program serisinin değerli bir parçası olan BB Crem, ciltte iki farklı etki oluşturur. Öncelikle yüze uygulandığında anında pürüzsüzleştirir. İçeriğindeki mineral doku, cildin 8 saat kadar lekesiz, pürüzsüz ve ince çizgilerin görünümünü azaltıcı etkide bulunur. Cildin porselen gibi kusursuz ve net olmasını sağlar.

Nuxe brightening program BB Crem, ayrıca cilt gözeneklerini sıkılaştırarak cildin daha sağlıklı ve iyi görünmesini sağlamaktadır. BB Cremin bir diğer etkisi ise kanıtlanmış aydınlatıcı faydasıdır. Güneş lekelerinin görünümünü anında azaltır. Ultraviyole ışınlarına karşı SPF 30 etkisiyle cildin korunmasını sağlar. BB Crem cilde uygulandığında anında cilt tonunda aydınlanma ve ton farklılıklarında eşitlenme oluşur. Sabahları düzenli kullanılan nemlendiricinin ardından yüz ile birlikte boyun bölgesine uygulanmalıdır. Nuxe brightening program BB Crem, harika bir makyaj fonu oluşturmaktadır. Nuxe brightening program serisinin bir diğer ürünü Ecran Haute Protection SPF 30 kremdir. Bu krem cildi aydınlatırken güneş koruyucu etkisi sağlamaktadır. Nuxe markasının yenilikçi çalışmasının bir örneği olan bu krem, cildi güneşe karşı korurken bir yandan da hücre çalışma sistematiğini hızlandırır. İçeriğinde bulunan E vitamini, kakao özü, yasemin çiçeğiyle birlikte UV filtreleri bulunmaktadır. Bu özelliği sayesinde cildi beslerken, güneşin zararlı etkilerine karşı cildi harika bir şekilde korumaktadır. Nuxe brightening program serisi Ecrah Haute Protection SPF 30, ayrıca kirli havadan kaynaklanan cilt problemlerine karşı cilt direncini arttırır. Cildin erken yaşlanma gibi problemlere karşı kalitesini ve savunmasını arttırır. Çok hafif bir dokuya sahip olan bu krem, günlük cilt bakım ürünlerinin ardında da kullanılabilir. Üstelik Nuxe brightening program serisi Ecran Haute Protection SPF 30, yılın her gününde kullanılabilir. Ürün kullanılmadan önce şişe çaklalanmalı ve gözle temasından kaçınmalıdır. Doğal içeriğe sahip olan bu ürün içerisinde paraben bulunmaz. Cilt gözeneklerinin tıkanmasına neden olmaz. Özel Nuxe 3 patentine sahip olan bu ürün içerisinde renklendirici ve mineral yağlar bulunmadığından cilde yük bindirmez.


Cilt bakımında lider marka olan Nuxe markasının en yeni cilt bakım serisi olan Nuxe brightening program ürünlerinden bir diğeri ise whitening concentrated serumdur. Bu serim cildi aydınlatırken yoğun bakım sunar. C vitamini ve beyaz çiğdem özüyle zenginleştirilmiş formülü sayesinde cildi yüksek seviyede aydınlatır. Cildi anında nemlendirirken rahatlamasına ve yatışmasına yardımcı olur. Meyan kökü ve ebegümeci bitki ekstreleri, cildi ferahlatır. Sadece 28 günlük kullanım sonucunda cilt ton farklılıklarını kapatır, cilde hoş bir aydınlık verir. Ürün sabah ve akşam kullanıma uygundur. Yüzünüzdeki lekelerden kurtulmak istiyorsanız Nuxe brightening program serisini kullanmalısınız. Bu seri sayesinde yoğun güneşe maruz kalmış ciltlerde yaşanan lekelenme, ince kırışıklık ve ton farklılıkları kısa sürede yok olur. Nuxe brightening program ürünleri ile daha aydınlık ve güzel bir yüze sahip olabilirsiniz. 
Kaynak: 
http://www.turuncukasa.com/Nuxe-Brightening-Program-Srum-Concentr-Blanchissant,PR-763.html
 http://www.nuxe.com/en/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Google+