5 Ağustos 2014 Salı

Canlı ve Parlak Dudaklar İçin Nuxe Dudak Nemlendirici

Güzel, dolgun ve muhteşem dudaklar için doğru nemlendirici kullanmak önemlidir. Nuxe dudak nemlendirici prodigieux levres SPF 15 koruyucu dudak nemlendirici, dudaklara eşsiz bir parlaklık verir. Dudak cildi çok narindir ve dış etkenlere karşı savunmasızdır. Bu nedenle çok soğuk, çok sıcakta dudaklarla çatlama, pürüzleşme ve kuruma görülür. Bunun sonucunda da dudak kontürleri bozulur, bakımsız bir görünüm alır. Bunu engellemenin tek yolu Nuxe dudak nemlendiricisi kullanmaktır. Çünkü bu nemlendirici dudakları tazeler ve dudak cildini yenilerken onları güneşin zararlı ışınlarına karşı üst seviyede korur. Böylece dudaklar daha belirgin, hoş ve bakımlı görünür. Nuxe dudak nemlendirici içinde bulunan Ayçiçeği, Shea ve Mango yağı dudak cildi derinlemesine nemlendirirken, Badem Yağı cilt hücreleri besler, dudak cildinin esnekliğini ve dayanıklılığını arttırır.


 Nuxe dudak nemlendiricisi SPF 15 koruyucu özelliği ile güneş ışınlarını filtrelerken E vitamini katkısıyla da dudak cildinin sert iklim koşullarına karşı desteklenmesine yardımcı olmaktadır. Bakımsız dudaklarda çukurcuklar, çizgiler ve deri soyulması görülür. Bunun sonucunda da dudakların bu görünümünün kapatılması anlamında kullanılan ruj ve renklendiriciler tam sonuç vermez. Fakat Nuxe dudak nemlendiricisi kullanılmaya başlandığından itibaren dudak cildinin pürüzsüzleşmesine ve nemlenmesine yardımcı olurken rujun cilde çok daha iyi yayılmasını sağlar. Böylece çok daha hoş görünen dudak görünümü elde edilebilir. Nuxe dudak nemlendiricisi içinde bulunan kurultulmuş buğday proteinleri dudaklardaki ince çizgilerin açılmasını sağlarken, parıltılı tanecikli içeriği dudaklara doğal bir parlaklık verir. Böylece dudaklarınız çok daha canlı, bakımlı ve doğal görünür. Nuxe dudak nemlendiricisi ürününün kolay kullanımı için geliştirilen aplikörü sayesinde dudaklara kısa ve etkili bir biçimde uygulanır. Birçok bayanın dudak bakımı için kullandığı Nuxe dudak nemlendiricisi vazgeçemeyeceğiniz bir ürün olarak çantanızdan eksik etmeyeceksiniz. Özellikle yaz mevsimi cilt bakımı ve sağlığı konusunda dikkat edilmesi gereken bir dönemdir. Bu dönemde kullanılan makyaj malzemeleri ve güneş ışınları ciltte tepkimeye neden olur. Kırışıklıklar, cilt soyulmaları ve cilt yaşlanması bu mevsimde hızlanmaktadır. Dudaklarda bu etkiyi yaşar. Bu nedenle Nuxe dudak nemlendiricisi kullanarak, dudak cildinin kat kat ayrılması, soyulması, kurumasına karşı gerekli önlemi alabilirsiniz. Nuxe dudak nemlendiricisi sayesinde ultraviyole ışınlarının ciltte deformasyon yaratmasını önlerken, kurumuş ve çatlamış dudak cildini tedavi edebilirsiniz. Nuxe dudak nemlendiricisi gün boyunca dilendiği kadar dudaklara uygulanabilir. Dudak nemlendiricisi üzerine dilerseniz ruj kullanarak dudak makyajınızı tamamlayabilirsiniz. Dudaklar, yüzün önemli bir bölümünü oluşturur. Aynı zamanda önemli görevleri bulunan dudakların gerçek anlamda bakıma ihtiyaçları vardır.


Cilt bakımı ve güneşin ultraviyole ışınlarına karşı ne kadar hassas davranılıyorsa dudakların da bu anlamda hassasiyete ve bakıma ihtiyacı vardır. Ayrıca dudakların güneşe karşı gerektiği gibi korunmaması cilt problemlerini ve hastalıklarını tetikleyebilir. Bunun için Nuxe dudak nemlendiricisi kullanarak hem dudaklarını istediği görünüme kavuşturabilir hem de onları güneşten koruyabilirsiniz. Dudaklarınızı yeteri kadar güneşten korumak ve ihtiyacı olan bakımı sağlamak istiyorsanız Nuxe dudak nemlendiricisini kullanmalısınız. Daha yumuşak, hoş ve belirgin dudaklar için tek ihtiyacınız olan şey Nuxe dudak nemlendiricisidir. Nuxe dudak nemlendiricisi her türlü hava koşulları, çatlamış dudaklar gibi problemlere karşı geliştirilmiş zengin içeriği ile ilk kullanımdan itibaren dudakların daha yumuşak ve pürüzsüz görünmesini sağlamaktadır. Nuxe dudak nemlendiricisi kullanarak dudaklarınızı ruja hazırlayabilir, daha etkili, muhteşem ve ışıltılı dudaklara sahip olabilirsiniz. Dudak cildini besleyen, canlandıran ve esnekliğini arttıran Nuxe dudak nemlendiricisi dudak bakımında eşsiz sonuçlar için ideal bir üründür. Dolgun, pürüzsüz, etkileyici dudaklar için Nuxe dudak nemlendiricisi kullanmalısınız. 
Kaynak:
https://us.nuxe.com/reve-de-miel-nourishing-skin-care/reve-de-miel-lip-moisturizing-stick-lip-moisturizing-stick-moisturizes-repairs-and-protects-4-g 
http://www.turuncukasa.com/Nuxe-Baume-Prodigieux-Levres-SPF15-Dogal-Kristal,PR-4844.html 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Google+